Alles over een uitvaart in Enschede

Edwin Kist Uitvaartverzorging

Een gedenkwaardig afscheid in geheel eigen stijl. Rust en ruimte om passende en weloverwogen keuzes te maken...

Uitvaartondernemer in Enschede en omstreken
Edwin Kist Uitvaartverzorging Enschede.
Afscheidshuis en Uitvaartcentrum Enschede “Het Usselerhof”
Uitvaartwinkel Enschede te Usselo.

Rondom het overlijden van een dierbare ligt een periode gevuld met emoties. In een korte tijd krijgt u te maken met het verwerken van het verlies en vervolgens moet er ook nog van alles geregeld worden voor de afscheidsdienst. Om u een deel van die zorgen uit handen te nemen staan wij als uitvaartondernemer in Enschede en omgeving voor u klaar.
Uitvaartonderneming in Enschede
Edwin Kist is al meer dan 10 jaar een begrip. Eerlijk, betrokken, laagdrempelig, discreet, en meer dan 20 jaar ervaring in de uitvaartzorg. Na het overlijden van een dierbare kunt u contact met ons als uitvaartondernemer/verzorger opnemen op het moment dat het u schikt. Wij kunnen u dan adviseren en bijstaan in de keuzes die gemaakt moeten worden. Het versturen van kaarten, het plaatsen van een rouwadvertentie en de wijze van afscheid nemen zijn beslissingen waar wij u in kunnen begeleiden.
Wij zijn al jarenlang ervaren en bekend als Uitvaartondernemer in Enschede en omgeving. Vanuit die deskundigheid willen wij u graag bijstaan in een waardig afscheid van uw dierbare.


Wat te doen bij een overlijden...

Wanneer een overlijden zich voordoet, is het belangrijk om eerst uw huisarts of na 17.00 uur de huisartsenpost te bellen.
Nadat de arts is geweest en het overlijden heeft vastgesteld, kunt u ons bellen (niet uw verzekering). Doe dat pas wanneer u daar echt aan toe bent. Neem de tijd en ruimte om nog even met elkaar als familie en nabestaanden samen te zijn. Er is echt geen haast bij.

Wij komen wanneer u zover bent. Als u dat wilt, kunnen wij samen met u verzorgen en de overledene met de kist die u heeft uitgezocht naar de aula van uw keus brengen ( dus niet met een Brancard) of thuisopbaren. Het overbrengen gebeurt altijd met een traditionele rouwauto (dus niet met een vito busje.

Ook maken wij met u een afspraak om het aankomende afscheid geheel naar uw wensen in te vullen, waarbij wij u op een professionele wijze in alle rust de tijd nemen om u bij te staan en adviseren. Uitvaartverzorgen door Edwin Kist Uitvaartverzorging, Enschede
Onze uitvaartverzorging en afscheidshuis/uitvaartcentrum in Enschede/Usselo is gestoeld op een grote betrokkenheid bij uw afscheid. Crematorium Enschede ligt op een steenworp afstand. En begraafplaats Usselo op loopafstand Op het moment dat u er klaar voor bent om de uitvaart te regelen kunt u contact met ons opnemen. Wij begeleiden u, als uitvaartverzorging, vanaf dat moment bent u in vertrouwde handen van een laagdrempelige Uitvaartonderneming die op een deskundige wijze het afscheid van uw dierbare met u regiseerd. Wij kunnen u uitgebreid adviseren in, het vervoer en de locaties voor de uitvaart. Vanaf het begin zullen wij op gepaste wijze aanwezig zijn, maar ook na de uitvaart blijven wij, als uitvaartverzorging, een aanspreekpunt voor uw vragen rondom de verdere afwikkeling.

 • Edwin Kist Uitvaartverzorging Enschede ontzorgt en inspireert
 • Een vast aanspreekpunt
 • Direct contact met de uitvaartondernemer geen Calcenter
 • Lage drempelig
 • Een passend afscheid
 • Wij staan open voor iedere levensovertuiging!
 • Betrokken
 • Eerlijk advies
 • Oprecht
 • Openheid
 • Persoonlijk
 • Aandacht voor prijs en budget
 • Ervaren en profesionele medewerkers


  Heeft u een uitvaartverzekering?

  Het maakt niet uit waar u verzekerd bent (Ardanta, Onderlinge Hulp, Axent, Twente, Reaal enz.) u bent VRIJ om te bepalen wie de uitvaart voor u verzorgt. Als u de verzekering belt wordt er vaak ingespeeld op uw emoties van verwarring en verdriet en wordt u overompeld door een uitvaartondernemer die afspraken heeft ten gunste van de verzekeraar. Het is goed te weten dat u met elke uitvaartverzekering terecht kunt bij Edwin Kist Uitvaartverzorging Enschede. Wij zijn onafhankelijk en niet aangesloten bij een verzekeringsmaatschappij. Wij dragen gratis zorg voor de uitkering.


  Contact

  Bezoekadres  :  Haaksbergerstraat 950-952
  7548PC  Usselo
  Postadres  :  Haaksbergerstraat 950-952
  7548PC  Usselo
  E-mail  :  info@edwinkist.nl
  Web  :  www.edwinkist.nl
  Telefoon  :  053-4776650
  Mobiel  :  06-22559905

  Foto's:

 • Overlijden in regio Enschede melden?
  Bel nu direct: 088 - 605 1206